flag-hr
HR
flag-it
IT
flag-de
DE
flag-uk
EN

Relax & Enjoy

DOBRODOŠLI

Agroturizam Radešić

Dobra hrana, ugodno društvo i netaknuta priroda

Dobrodošli u agroturizam obitelji Radešić, mjesto u kojem ćete uživati u pravoj oazi mira i tišine, na području isprepletinim vinskim cestama, cestama maslinovog ulja i biciklističkih staza. Uz tradicionalne istarske specijalitete, moći ćete isprobati i domaću tjesteninu, pršut, pancetu, te ostale delicije iz vlastite proizvodnje. Dobrodošli u istarsku oazu mira!

Potips

Okruženje

Područje na kojemu se nalazi naš agroturizam pruža raznolike mogućnosti za aktivan odmor, kao i za miran odmor u prirodnom okruženju.

Umjetnost

Oko 5 km od Punte nalazi se Grožnjan, mali pitoreskni istarski gradić koji se u povijesti prvi puta sponjine 1102. godine. Grožnjan je dugi niz godina poznat po svojem umjetničkom pedigreu, tokom cijele godine organiziraju se razna umjetnička događanja (Ex tempore) kao i muzički festivali (Jazz music festival).

Aktivnosti

Ako ste ljubitelj vožnje biciklom u našoj okolici imate više biciklističkih staza, među kojima je i Parenzana, staza duga 61 km. Naravno, te staze služe i kao pješčke staze.

Vina i maslinova ulja

Ovo područje također je isprepleteno vinskim cestama, kao i cestama maslinovog ulja. Ako želite kušati neka od najboljih hrvatskih vina u krugu od 20-tak kilometara imate mnoštvo proizvođača vina priznatih i u svjetskim krugovima.

Plaže

Za one željne morskih radosti plaže se nalaze 15 km od Punte, tu spadaju Umag, Savudrija, Kanegra, itd…